Rollebolle voor de kleuters van het tweede kleuter (Laure, Norali, Maurice, Lauren, Wies, Mats, Djenté, Pauline en Sari)

Beste ouders,


Op vrijdagmiddag 16 maart 2018 neemt uw zoon / dochter
deel aan ‘Rollebolle’, een organisatie van de Stichting Vlaamse Schoolsport.

De Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) is de overkoepelende structuur en netoverschrijdende instantie voor ‘Sport op school’. SVS stimuleert sportbeoefening bij alle leerlingen, ongeacht hun bekwaamheid.

SVS organiseert sportontmoetingen op woensdagnamiddag en ontwikkelt bewegingsprojecten die plaatsvinden op lesdagen. SVS heeft voor elke leeftijd een bewegingslandschap uitgebouwd. ‘Rollebolle’ voor de kleuters, ‘Kronkeldiedoe’ voor kinderen van het 1ste en 2de leerjaar, ‘Alles met de bal’ voor het 3de en 4de leerjaar en ‘American Games’ voor het 5de en het 6de leerjaar.

In ‘Rollebolle’ doorlopen de kleuters samen met de juf of meester 10 speelhoeken met aantrekkelijk en uitnodigend materiaal.

De kinderen komen in sportieve kledij naar school. Gelieve een flesjes water mee te geven met uw kind. Deelnemen aan deze activiteit kost 3 euro en komt op de volgende maandrekening.

De kinderen kunnen eventueel wat later dan het belsignaal op school toekomen.


met sportieve groetjesWIJ ZIJN DUS NOG OP ZOEK NAAR OUDERS DIE KUNNEN DE KINDEREN BRENGEN EN TERUG OPHALEN AAN DE VALKAART. STUUR GERUST EEN BERICHTJE NAAR DE JUF INDIEN HET LUKT.

Populaire posts